Kako živjeti poput Irine Shayk? Jednostavno - uz 20 tisuća dolara mjesečno

A susjedi će vam biti Ben Stiller i Jon Bon Jovi
Vidi originalni članak

Superuspješan ruski model Irina Shayk ponudila je na iznajmljivanje svoj stan koji se nalazi u New Yorku, točnije u kvartu West Village. Svatko tko se odluči za kupnju stana u ovom kvartu, mora biti spreman na celebrity susjede poput Jona Bon Jovija i Bena Stillera, no istovremeno i izdvojiti pozamašnu svotu novaca. Naime, prekrasna manekenka stan iznajmljuje po cijeni od 20 tisuća dolara mjesečno!

Što je uključeno u cijenu stana? Osobni vratar, garaža, fitness centar, ogroman bazen, dječja igraonica te uređeni vrtni prostor. 

Prema pisanju New York Observera, stan je kupljen ranije ove godine za nevjerojatnih 6 milijuna dolara, no čini se kako ovaj dvoetažni stan ukupne veličine gotovo 2000 kvadratnih metara ipak nije bio po volji Irini i njezinom partneru Bradleyu Cooperu jer se par u njega nikad nije uselio! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".