Kako zablistati poput prekrasne glumice? Sigurni smo da sve komade imate u ormaru

Ako ne, donosimo prijedloge gdje kupiti!
Vidi originalni članak

Glumica Kate Bosworth uvijek izgleda besprijekorno. Glavna odlika njezina stila definitivno je ženstvenost, a bilo da se radi o kombinaciji za crveni tepih ili neko casual druženje, ona uvijek blista! Drugačije nije bilo niti na Međunarodnom festivalu kratkog filma u Palm Springsu kad je oduševila u kombinaciji sastavljenoj od odjevnih komada koje vjerojatno već imate u ormaru. 

Haljine koje izgledaju poput dugačkih košulja veliki su hit ove sezone, a, ukoliko na sebi imaju cvjetni print, utoliko možete biti sigurne da nećete pogriješiti s njihovom kupnjom, osobito ako se nalaze na sniženju! 

Crne kožne balerinke klasik se koji se treba pronaći u svakom ormaru jer su odlično rješenje ako niste raspoložene za visoke pete! Izgledat ćete elegantno, a bit će vam udobno

Cekeri su ove sezone više od torbe za plažu ili odlazak na tržnicu - postale su dio naših svakodnevnih kombinacija, a Kate je pokazala kako nećete pogriješiti ako ih nosite i na neka svečanija događanja! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".