Kako uskladiti torbicu s ostatkom odjevne kombinacije?

Koje su ženske torbice najpopularnije? Kako uskladiti boju torbice s cjelokupnom odjevnom kombinacijom te na što obratiti pažnju?
Vidi originalni članak

Ženske torbice neizostavni su modni dodatak svakom stajlingu. Na web trgovini Answear potražite na tisuće modela za svakodnevnu upotrebu, ali i za posebne veće događaje poput vjenčanja, krštenja, raznih proslava i ostalih prigoda. U našoj ponudi pronaći ćete klasične jednobojne ženske torbe s ručkama, a ako tražite nešto drugačije što će uvelike istaknuti vaš stajling, onda su za vas ženske torbe s uzorcima. Takve odlično pristaju na jednobojne odjevne kombinacije.

Koji model torbica odabrati?

Ženske torbe razlikuju se po materijalu izrade, po kroju, veličini i dodatnim karakteristikama koje se odnose na broj džepova, na činjenicu imaju li patentni zatvarač ili neke dodatne ukrase. Za svakodnevno nošenje savjetujemo vam da odaberete klasične veće modele s dužim ručkama koje ćete jednostavno prebaciti preko jednog ili oba ramena. Za zajedničko druženje s prijateljicama preporučujemo vam malu elegantnu crnu torbicu ukrašenu ukrasima u boji metala koji će posebno naglasiti vaš outfit. Ako se spremate za večernji izlazak s boljom polovicom odaberite svečane clutch torbice s remenom u obliku lanca koji po potrebi možete skinuti te tako nositi torbicu u ruci. Metalni ukrasi, zakovice, posebne teksture i logotipovi brenda... sve to čini da ovaj neizostavni ženski modni dodatak naglasi vaš jedinstveni i osebujni stil odijevanja. Online trgovina Answear nudi vam široku paletu ženskih torbica koje ćete veoma laku uskladiti s vašom cjelokupnom odjevnom kombinacijom.

Zašto su kožne torbice najpopularniji modeli?

Kožne torbice su dugotrajnije i izdržljivije za razliku od onih modela izrađenih od tkanine. Osim toga izgledaju elegantnije, stoga su prikladne za sve vrste prigoda; od casual, preko poslovnih pa sve do svečanih. Ono najvažnije na Answear dolaze u velikom rasponu modela i dizajna. Pojedini su izrađeni isključivo od prirodne kože dok su drugi, recimo, od kombinacije kože i materijala imitacije kože. Svakako treba napomenuti da se torbice izrađuju i od glatke i od brušene kože čije je održavanje malo zahtjevnije. No uz odgovarajuće sprejeve za impregnaciju i zaštitu kože vaša kožna torba služit će vam nekoliko sezona.

Kako uskladiti torbicu s ostatkom stajlinga?

Ženske torbice nisu samo još jedan u nizu modnih dodataka nego su neizostavni funkcionalni element garderobe. Iako je već svima dobro poznato da modne dodatke treba uskladiti s ostatkom odjevne kombinacije, to ne znači da ne možete izići iz kuće ako vam cipele i torbica nisu u istom tonu. Međutim, ako idete na svečani događaj ili na poslovni sastanak, vrijedi se potruditi da budete u tonu. Monotoniju jednobojnog stajlinga možete „razbiti“ šarenom torbicom koja će se nadopunjavati na vaše cipele. Ako tražite komplementarne nijanse, razmislite o što sličnijim tonovima kao što su primjerice bež i kaki. Osim toga, dobar su odabir različite pastelne boje jer se također međusobno nadopunjuju. Na kraju, bitno je napomenuti da se svi zemljani tonovi također slažu, što znači da na kariranu suknju možete obuti svjetlosive cipele te smeđu torbicu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".