Kako ukrasti sve poglede na špici? Ova prekrasna mama zna formulu!

VIsoke pete za šetnju s djevojčicama
Vidi originalni članak

Ako ste željni vidjeti zanimljive modne kombinacije, savjetujemo vam - pravac zagrebačka špica! Na njoj se svakako može pronaći odličnih stylinga, a jedan takav nosila je zgodna mama koja je gradom prošetala sa svoje dvije djevojčice i uživala u igri balonima. Ova je dama odjenula popularnu haljinu na prugice iz Zare za kojom su poludjele brojne trendseterice i koja je jedan od najvećih hitova ljeta. Nju je kombinirala s crvenim sandalama na petu u kojima se vješto zabavljala sa svojim djevojčicama.

Naočale okruglog oblika kakve nosi ova stylish mama također su veliki hit, a posebno nam se sviđa njezina dugačka i njegovana kosa koju je stilizirala u visoki rep.

Čista petica za stil!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".