Kako su volani zavladali modnom scenom?

FOTO: Asos 320 kn FOTO: Asos 350 kn FOTO: Asos 350 kn FOTO: Asos 560 kn FOTO: Zara FOTO: H&M FOTO: Asos 150 kn FOTO: Asos 180 kn
Nakon što je brend Miu Miu predstavio popularnu košuljicu s volanom modni svijet je za istima potpuno poludio..
Vidi originalni članak

Iako je nemoguće odrediti što je točno povod ove instant manije za volanima prilično smo sigurni kako je Miu Miu košuljica bila jedan od ključnih razloga. Iako je njezina cijena bila čak 530 eura košuljica se rasprodala u rekordnom roku a svi veći svjetski hight street brendovi odlučili su dizajnirati modele inspirirane njome. Volani jednako dobro izgledaju u dnevnim i noćnim kombinacijama a bez obzira na to s čime su upareni ostavljaju romantičan i ženstveni dojam. U našoj galeriji možete pronaći naš izbor najpoželjnijih ovosezonskih komada ukrašenim neizbježnim - volanima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".