Kako su nam simpatični! Zaljubili smo se u ovaj par iz centra Zagreba

Street style fotograf Goran Čižmešija ulovio ih je u šetnji gradom
Vidi originalni članak

Ljepotica je uparila glomazne čizme i dugu cvjetnu haljinu koja joj tako dobro stoji. Kombinacija rokerskih čizama i romantike cvjetića, uvijek je dobra ideja, a uz sve to nosi popularnu Chloe torbicu koja se u sve uklopila baš savršeno. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti na detalj - lizalicu u ustima, jer sve je bolje uz malo slatkog. 

U pratnji je frajera čiji stil nam je odmah zapeo za oko i odmah vidimo zašto su baš njih dvoje privukli našeg fotografa. Odličan boho stil, baš je dobro isfurao. Od glave do pete izgleda fantastično, a posebno nam se sviđaju detalji. Slamnati šešir ljetni je "must have", a retro sunčane naočale odlično se slažu uz sve. Nosi i žute hlače, ispod kojih izviruju šarene čarape. 

Po ljubavne savjete otišli smo na Trešnjevački plac. Evo što su nam kumice rekle, koja je tajna vječne ljubavi: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".