Ove blizanke dijele odjeću: 'Često se svađamo koja će što obući'

Stylish sestre naš je street style fotograf Goran Čižmešija fotografirao u zagrebačkoj Ilici
Vidi originalni članak

Ivana i Ana Stanković blizanke su i priznaju kako se nekada oko odjeće znaju i posvađati, a nama je super kako ju dijele i kombiniraju u dva potpuno drukčija stila. 

- Sestre blizanke smo, dijelimo odjeću, ali ju na potpuno drugačiji način kombiniramo. Često se svađamo oko toga koja će što obući, evo, jutros smo se svađale oko ove kožne jakne. Ne dijelimo jedino obuću jer nemamo istu veličinu noge - kažu cure. 

- Nosim jaknu i haljinu Zara, dolčevitu iz second hand shopa, ruksak iz dućana Market i tenisice Adidas. Izgleda kao da je došlo proljeće i napokon sam htjela profurati nešto što nije slojevito i užasno debelo, a odlučila sam ubaciti i malo boje da ne budem sva u crnom. Volim odjeću koja se može nositi u svim sezonama, poput ove haljine koju sam odjenula preko dolčevite - rekla nam je Iva (lijevo).

Kožna jakna mi je novootkrivena ljubav, prije sam je bojkotirala, osjećala sam se neugodno u njoj, a sada se u njoj osjećam moćno kao da mogu pokoriti cijeli svijet. U potpunosti sam cura za tenisice, mogu ih isfurati apsolutno u svakoj prigodi. Čizme isto volim, ali imam osjećaj da mi zablokiraju gležanj, a ja ipak više volim da se gležanj ističe. Ako nosim hlače, one su ili podrolane ili kropane, upravo zato da se vidi gležanj.

- Nosim kaput i majicu Zara, traperice vintage Levi's, tenisice Adidas i torbu Robert Sever - kaže Ana (desno). 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".