Baš su šarmantni: Cool mama i sin stylish outfitima ukrali pozornost

Goran Čižmešija fotkao je glumicu koja se svakako ističe svojim stilom odijevanja!
Vidi originalni članak

Glumicu Mirelu Videk Hranjec naš Goran Čižmešija ulovio je u centru grada sa sinom Lavom, a moramo priznati, stvarno izgledaju neodoljivo!

Mirela je, naravno, našem Goranu otkrila male tajne svojeg stila te rekla:

Kak' mi dođe, tak' se obučem, kombiniram svašta. Danas mi je baš došla volja kombinirati karirano s kariranim i šarenim. Ne nosim haljine, nisam taj tip, više volim casual dječački stil, pa sam često u trapericama. Za posebne prigode odjenem neke svečane hlače, košulju i sako. Nisam se udavala u hlačama, to je bila rijetka prigoda da sam nosila haljinu. Volim retro stil sedamdesetih, pa u posljednje vrijeme najčešće i nosim ove trapezice.

Dodala je da trenutno nema niti jedan jednobojni kaput u ormaru, nego uz ovaj nosi leopard i rozi karirani.

Onaj leopard uzorka kupila je jer je bio na sniženju, a nije pretpostavila da će biti IN. 

Po prirodi sam vrckava pa to prezentiram i kroz odjeću koju nosim, a kad sam mrzovoljna ne idem nigdje pa nemam baš ni odjeću koja odgovara mrzovoljnosti. Lav nosi balon koji je dobio u Kerempuhu od Djeda Mraza, taman se potrefilo da mu paše uz bicikl, a plava mu je omiljena boja.

Mirela je odjenula kapu Funky Fish, kaput Zara, maramu H&M, hlače Levi's i čizme Guliver. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".