Kako se razvijao stil Marka Grubnića?

Mali modni throwback uvijek je dobra ideja!
Vidi originalni članak

Marko Grubnić oduvijek je privlačio pozornost svojim odjevnim kombinacijama. Na prvu se vidi da je svaki styling pomno osmišljen te da su detalji pažljivo birani, a uvijek je u skladu s posljednjim krikovima mode. Upravo smo iz tih razloga odlučili prisjetiti se njegovih outfita u zadnjih nekoliko godina, a tu je uistinu bilo - svega

2010.

 Nije teško pogoditi koja je tad bila Markova omiljena torba - predimenzioniranu sivu Hermès nosio je na brojne kombinacije, a jedan od omiljenih detalja, sudeći po fotografijama, bio je cvijet na sakou ili vesti. 

2011.

Iduća godina bila je značajna za njegov imidž - pustio je kosu i to je frizura po kojoj ga mnogi pamte. Pokazao je kako se ne ustručava nositi komade od umjetnog krzna, ukrase u kosi, majice s dekolteom i pismo torbice, koje su rijedak izbor muškaraca.

2012.

Kako okarakterizirati 2012.? Sudeći prema fotografijama, to je bila godina boja jer svaki outfit koji smo pronašli sadržavao je barem jednu jarku boju: žuta, roza, narančasta, plava... Duboki dekolte također je nešto što je Marko vrlo rado nosio. 

2013.

Marko je u ovoj godini pokazao neke uistinu hrabre izbore: Hunter čizme u jarko plavoj boji, hlače cvjetnog printa, lokne u kosi... Također, rijetko je koja odjevna kombinacija nije prošla bez skupocjene torbe, primjerice Louis Vuitton ili Céline.

2014.

U 2014. godini Marko kao da se "primirio" s pojedinim odjevnim kombinacijama pa je birao klasičnije komade poput mokasinki, balonera i običnih traperica, a lokne je zamijenio kratkom kosom te pustio bradu. 

2015.

U idućoj godini to je "smirivanje" doseglo svoj vrhunac pa smo Marka najčešće mogli vidjeti u klasičnim odjelima, strogo krojenim kaputima i loafericama s Gucci potpisima, koje su ove sezone jako veliki hit. Čini se da nam je Marko nagovjestio što ćemo nositi!

2016.

U posljednje vrijeme Marko je potpuno "pročistio" svoj stil. Najčešće nosi klasične i bezvremenske komade, a katkad u odjevnu kombinaciju ubaci i neki trendi komad. Izgleda kako je definitivno odustao od dugačke kose i uvojaka pa su kratka kosa i brada njegov konačan izbor! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".