NYFW na dohvat ruke

U moru Instagram fotografija ponekad je teško pronaći modnu inspiraciju. Pogotovo za vrijeme tjedna mode. Rješenje za taj problem stiže već krajem tjedna..
Vidi originalni članak

Instagram je odlučio svim ljubiteljima mode olakšati snalaženje u pretrpanom Instagram feedu za vrijeme njujorškog fashion weeka. U čast ovom prazniku mode na Instagramu će se pojaviti posebna rubrika pod imenom "Najbolje od Fashion week-a". Ova opcija nalazit će se pokraj uobičajene Instagram explore stranice i sadržavat će najbolji i najkreativniji sadržaj koji nam uzbudljivi tjedan pred nama donosi, uključujući fotografije street stylea ali i one ravno s modne piste.

Najbolji dio zasigurno je to što će sve fotografije biti pomno izabrane pa ćete se osjećati kao dio tog velikog modnog spektakla.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".