Kako nositi statement traperice?

Jedan model traperica - tri različita stylinga
Vidi originalni članak

Traperice izvezene cvijećem ili ukrašene biserima jedan su od najvećih hitova ove sezone. Nije ni čudo s obzirom na to da u trenu podignu svaku odjevnu kombinaciju te vam je dovoljno samo odjenuti basic bijelu majicu i spremni ste za izlazak! Ipak, ako još ne znate kako, donosimo tri načina na koji možete nositi ovaj statement komad. 

 

Iako se na prvu čini pretjerano, cvjetne traperice zapravo će se odlično slagati uz džemper ukrašen cvijećem. Bit će to idealna kombinacija za promjenjive proljetne dane. 

Bijela basic majica uvijek je dobra ideja, a kombinaciju ćete dodatno podići ako sve začinite velikim trendom ove sezone - korzetom! 

Majice i bluze golih ramena pratit će nas i ove tople sezone, a ova kombinacija odlično će poslužiti i za ručak s prijateljicama, ali i neformalan poslovni sastanak. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".