Kako nositi predimenzionirani sako poput street style zvijezde?

Sako je must have, a odlično izgleda i u casual i u elegantnom izdanju!
Vidi originalni članak

Sako je idealan odjevni komad za prijelazno razdoblje jer izgleda dobro bez obzira jeste li ga odjenule ili samo prebacile preko ramena.

Svatko od nas ga ima u ormaru, no tek se rijetke odlučuju za nošenje onih predimenzioniranih upravo iz razloga što ih je teško kombinirati. Stoga, donosimo nekoliko savjeta kako ih ubaciti u outfit, a da izgledaju trendi i stylish!

1. Odlučite se za onaj u pastelnim bojama

Možda je u gradu jesenska atmosfera, no modne revije i dizajneri neumorno dozivaju proljeće pa neka ono bude i u vašem ormaru, barem što se tiče kolorita! 

2. Uparite ga s lepršavom suknjom 

Strogi kroj sakoa bit će odličan kontrast lepršavim materijaljima, a ljetnoj investiciji samo ćete produžiti rok trajanja. 

3. Izaberite klasiku - traperice!

Ako ste u nedoumici, odaberite plave traperice i dobit ćete jednostavnu, ali stylish kombinaciju! 

4. Kaubojski stil uvijek je dobra ideja

Da odijelo ne bi izgledalo preposlovno i prestrogo, stavite naglasak na obuću i odaberite nešto neobično - kaubojske se čizme vraćaju u velikom stilu pa zašto ne biste pokušale s njima?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".