Kako nositi leopard uzorak na stylish način? Ove cure definitivno znaju!

O leopard-uzorku uvijek se vode prepirke jer ga neki smatraju kičastim, a drugi ga obožavaju. Ipak, uvukao se u ormare i namjerava ostati na modnom tronu i u novoj sezoni
Vidi originalni članak

Već je sad u ljetnim danima jasno da će životinjski uzorak biti apsolutni vladar jesenske mode. Naravno, predvodnik je u tom “životinjskom društvu” print koji mnogi smatraju klasikom, ako je u doziranim količinama, odnosno – leopard!

Influencerica Rita Rumora među prvima je isfurala ovaj trend – dizajnersku suknju Ganni kombinirala je s cekerom i hit-natikačama. 

Sličan model, ali kao suknju nosi i Ana Ivančić, vlasnica Garderoba Storea. Kombinirala ju je s basic crnom majicom i jednostavnim sandalama, a sve zaokružila odličnom torbicom.

 

Svaka nosi na svoj način

Marija Čamber i Anastazija Makjanić odlučile su se za model koji je rasprodan u rekordnom roku – lepršavu midi suknju, no svaka ju je isfurala na svoj način te su pokazale kako isti komad može izgledati sasvim drugačije ovisno o dodacima s kojima se kombinira.

Blogerica Marija odlučila se za majicu s porukom, smeđe natikače te ležernu punđu, dok Anastazija hrabro nosi crveni asimetričan top i zlatne sandale – kombinaciju idealnu za večernji izlazak.

Nikolina Lacković, supruga rukometaša Blaženka Lackovića, poznata je da među prvima nosi sve trendove, a jako ih dobro zna ukomponirati u vlastiti stil. Jedna je od onih dama u čiji bismo ormar rado zavirile, a ni nju nije zaobišao ovaj uzorak. Za razliku od ostalih dama, ona se hrabro odlučila za lepršave hlače, a drugim komadima nije “smirila“. Baš naprotiv, žuti sako učinio je kombinaciju još upečatljivijom. Sve je zaokružila čupavim natikačama s Guccijevim potpisom o kojima vlada podijeljeno mišljenje: neki ih smatraju fantastičnima, dok drugi misle kako bi momentalno trebale otići u ropotarnicu modne povijesti.

 

Oprezno s kombiniranjem

High street trgovine već su pune ovakvih komada, a uzorak se može pronaći na svemu – tu su suknje, haljine, košulje, hlače, torbice, pa čak i tenisice! Najbolje je odabrati isključivo jedan komad, dok ostatak kombinacije treba biti jednostavniji. Tu će dobro uskočiti jednostavne majice u crnoj i bijeloj boji ili cipele koje se smatraju pomalo “dosadnjikavima“, no idealne su za smirivanje cjelokupnog dojma. Što se tiče modnih dodataka, nakit u zlatnoj boji savršeno je rješenje – trendi niz lančića ili velike naušnice savršeno će zaokružiti cijeli outfit. S druge strane, ovaj uzorak uvijek će biti hit – u detaljima. Naime, nikad neće izaći iz mode marame, torbice ili remenje leopard-uzorka, a upravo su takvi dodaci savršeni za razbijanje monotonije u crnom ili bijelom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".