Kako nositi crno od glave do pete? Ova divna dama ima odličnu modnu formulu

Naš Goran Čižmešija fotkao je stylish damu koja zna kako nositi crno
Vidi originalni članak

Crno od glave do pete može izgledati ili najbolje ikad ili... pa, dosadno. Cijeli ključ stylish odjevne kombinacije leži u tome kako birate modne detalje. Ako ste fan takvih odjevnih kombinacija, možete se inspirirati ovom divnom damom koju je naš Goran Čižmešija fotkao u Parizu.

Crnu suknju kombinirala je s majicom upečatljivog natpisa, a modni dodaci bili su ti koji su osvježili cijelu kombinaciju. Odabrala je beretku i cool naušnice u obliku zvjezdica. Torbica je bojom potpuno odgovarala natpisu na majici i bila je savršena točka na "i" cijeloj odjevnoj kombinaciji. Također, pokazala nam je kako će se sock boots i dalje nositi. Stoga, pravo je vrijeme da izvadite svoje iz ormara!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".