Kako nositi bijele hlače? Ove dvije zgodne dame očitale lekciju iz stila!

Vidi originalni članak

Bijele su hlače jedan od onih odjevnih komada oko kojih se često vode polemike jer ih stvarno treba znati nositi. Međutim, ove dvije ljepotice sa Straduna stvarno s tim nemaju problema, a to su pokazale kad su gradom prošetale u stylish kombinacijama u kojima su glavnu riječ vodile upravo bijele hlače.

Dama na lijevoj strani kombinirala ih je s prugastom bluzom i nude sandalama dok je njezina prijateljica odabrala bijelu majicu koja na prednjem dijelu ima "lažni" korzet, a bijelu je kombinaciju začinila upečatljivim crnim sandalama sa žutim detaljima. Cure su nam pokazale kako bijele hlače mogu izgledati jako damski, a tajna se krije u trendi detaljima.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".