Kako kupovati u Zari, osobito na sniženjima? Donosimo male trikove bivših zaposlenika

Pa, dobar savjet nikad nije na odmet!
Vidi originalni članak

Neka digne ruku osoba koja nije ostavila već dio plaće na Zarinom ljetnom sniženju... Pa, prije nego nastavite trošiti, donosimo nekoliko trikova od bivših Zarinih zaposlenika. Prvenstveno, oni nikad nemaju sniženja, već samo rasprodaju, a ovi trikovi koje donosi Marie Clarie mogu vam pomoći uštedjeti pokoju kunu!

Zarina limitirana kolekcija 

Jedna pomalo iritantna stvar kod Zare je to što nam se čini da na kraju svi nosimo - iste komade! Upravo zato je zanimljiva Zarina limitirana kolekcija, a ti se komadi nalaze u sekciji "New" i treba ih provjeravati svaki tjedan. Ako ipak volite klasiku, onda pogledajte "Timeless collection" jer se upravo u njoj kriju bezvremenski komadi koji odolijevaju svim modnim trendovima jer ste u njima baš uvijek in!

Bviša zaposlenica za Who What Wear otkrila je da su pojedini komadi, poput upečatljive ljetne haljine koja "odudara" od ostatka kolekcija, vjerojatno dostupni u ograničenoj količini i da na sniženjima neće biti dostupni pa je najbolje ne čekati, već ih kupiti po punoj cijeni. 

Zarine posebne cijene

Jedna od dražih sekcija definitivno je ona s posebnim cijenama. Tamo se mogu pronaći prava mala modna blaga po pristupačnim cijenama, a zaposlenici otkrivaju još jedan trik - naime, cijene mogu postati još "posebnije" ako putujete u Portugal ili Španjolsku jer je velika vjerojatnost da su tamo cijene niže. 

Zarini najpopularniji komadi

Ova high street trgovina dodala je nedavno sekciju "Najpopularniji komadi" na kojem se nalaze svi komadi koje drugi kupci najviše kupuje - umjesto na Instagramu, pogledajte što je in na Zarinoj stranici. Ako je neki komad i rasprodan, bivši zaposlenici savjetuju da ipak malo pričekate jer tijekom sezone rasprodaje ima mnogo povrata robe pa postoji vjerojatnost da ponovno bude dostupan komad koji ste željeli! 

Najbolji dani za shopping

Najbolji dani za kupovinu najčešće su ponedjeljak i četvrtak jer tada dolazi nova kolekcija na web shop.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".