Kako kupovati u Zari kad za shopping zapravo i - nemate vremena?

Uz tri savjeta do super shoppinga nakon kojeg nećete biti totalno izmorene!
Vidi originalni članak

Sa Zarom je lako - ili je obožavate ili uopće ne volite! Drugu ćemo skupinu pustiti da je zavoli (dogodit će se, kad-tad!), a za prvu imamo odlična rješenja kako šopingirati kad baš i nemate vremena za pravu kupovinu u trgovini, a žarkooooo želite neki new in.

Kupujte online, a ne fizički u trgovini

Ako je veličina koju trebate rasprodana, pogledajte još jedanput je li dostupna fizički u trgovini. Inače, sve osim takvih izvanrednih situacija - kupujte online! Ljepše je kupovati iz topline vlastitog doma (ili s posla, psssst!). Svi smo barem jednom okusili kaos koji zna nastati u Zari pa je kupovina online puno lagodnija... A i uvijek se može vratiti u trgovinu ako nešto ne stoji kako je zamišljeno!

Uvijek provjeravate "Trending Now"

U online trgovini postoji rubrika "Trending Now" i dobro je obratiti pozornost na nju i doznati koji su must have komadi. Upozorovamo: na ovom dijelu trebate imati snažnu samokontrolu jer se može dogoditi da u košarici završi više komada od planiranog. Kako se to ne bi dogodilo, držite se svog stila i ne kupujte nešto samo jer je trendi! Zašto je ova sekcija dobra? Pa, najbolji je pokazatelj toga što će se prvo rasprodati pa, ako vidite nešto što vam se zbilja sviđa - kupite, ne čekajte!

UVIJEK provjeravajte ponudu cipela

Da, znamo, o Zarinim se cipelama vode vječne polemike, no iskustvo nas je naučilo da baš uvijek provjeravamo što je novo - imaju basic komade, kao i one statement, a kožne cipele i više su nego kvalitetne!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".