Kako kombinirati trenirku i kaput? Studentica odnosa s javnošću prava je majstorica u spajanju nespojivog

Spojila je elgantne i sportske komade i dobila savršen outfit za ležerne prigode, pogotovo vikend, pa može biti izvrsna inspiracija
Vidi originalni članak

2020. godina bila je znaku kaputa, a taj se trend nastavio i u ovoj godini. Iako jedva čekamo uskočiti u elegantnije odjevne kombinacije, trenirke su postale sastavni dio gradske uniforme, a to je potvrdila i dama koju je fotografirao naš Goran Čižmešija. Klara Babić studentica je odnosa s javnošću, a ovu je kombinaciju odabrala za ležernu šetnju gradom.

- Volim nježne boje i ne volim previše uzoraka, eventualno prugaste ili diskretne cvjetne. Često biram ležerne kombinacije koje su ujedno i elegantne. Volim nositi mamine elegantne stvari, ali ovog puta ništa nije mamino. U zadnje vrijeme sam, pod utjecajem pandemije, počela sve više nositi sportske stvari, iako pazim da ima i doza elegancije - ispričala je Klara. 

Klara je bijelu trenirku kombinirala s popularnim Nike tenisicama i prugastom majicom, a takav ležeran spoj upotpunila je kaputićem boje devine dlake. Ovakav je model idealan za prijelazno razdoblje, a osim u ovom casual spoju, super bi izgledao i s trapericama, odijelom ili lepršavim haljinama. Dozu elegancije Klara je dodala i odabirom smeđe torbice sa zlatnim detaljima. 

Klarina je kombinacija savršena inspiracija za ležerna i opuštena druženja, kao i za vikend-outfite. Ako volite casual komade, a ne želite biti u sportskom od glave do pete, najbolje je ubaciti nešto "strože" komade, poput kaputa i torbe, baš kako je to napravila Klara.

Leopard je vladar ormara za detalje: 10 savršenih torbi koje će upotpuniti svaki stajling u novoj sezoni

Christian Louboutin, Matchesfashion, 1390 eura Stella McCartney, Outnet, 527 eura Alexander Wang, Outnet, 199 eura Saint Laurent, neta-porter.com, 1990 eura The Row, Outnet, 806 eura Shrimps, Matchesfashion, 295 eura Amina Muaddi, net-aporter.com, 797 eura Christian Louboutin, net-a-porter.com, 1090 eura Jimmy Choo, Matchesfashion, 1795 eura Iro, Outnet, 169 eura

Hercegovka s njemačkom adresom: 'Ne spremam se dugo, kombinacije već imam u glavi'
Uvijek divna Franka: 'Ova kombinacija jedno je od elegantnijih izdanja u kojem me se može vidjeti u gradu'
Dobar, stari jeans nosimo od glave do pete: U novim kolekcijama sigurno ćete naći idealan komad za sebe
Dora je influencerica i prevoditeljica čiji stil obožavamo i super nosi najtrendi komade sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".