Kako je zgodna: Bluza i kratke hlačice kao formula dobrog stila!

Ima li savršenije kombinacije od hlačica i neke cool majice?
Vidi originalni članak

Dugognoga ljepotica sa Straduna isfurala je najpopularniju kombinaciju ljeta - kratke hlače i prugastu bluzu. Već neko vrijeme često pišemo o bijeloj kao boji sezone, a djevojke nam iznova dokazuju kako je stvarno obožavaju. Njene bijele kratke hlačice odličan su odabir za svaki dan. Sparila ih je s bijelo plavom bluzom sa crvenim izvezenim detaljima. Nosi i okrugle sunčane naočale crvenih stakala koje joj baš dobro stoje, a ovaj model ne može baš svatko isfurati. 

I dok smo mislili da smo sandale s debelim džonom ostavili u prošloj sezoni izgleda da ih fashionistice još uvijek ne namjeravaju prestati nositi, pa će i ove sezone biti jedan od omiljenih modela obuće. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".