Kako je trend nenošenja hlača postao popularan? Ove zvijezde itekako su zaslužne za to

Rijetki su učinili više za promicanje ovog trenda od Hailey Bieber, koja ne nosi hlače barem od 2017.
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko godina, trend nenošenja hlača postao je sve popularniji među poznatim osobama i utjecajnim ljudima u modnom svijetu. Ova nekonvencionalna moda privlači pažnju i izaziva rasprave. Iako su neki skeptični prema ovom trendu, mnogi smatraju da je riječ o oslobođenju od društvenih normi i pravila koja su nametnuta ženama kroz modu i kulturu, kako piše Glamour.

Rijetki su učinili više za promicanje ovog trenda od Hailey Bieber, koja ne nosi hlače barem od 2017. Naime, 2019., kad je trend nenošenja hlača prestao biti populrana, Hailey se držala tog trenda. Bez obzira na to pozira li za časopise, glumi u kampanji, hoda po New Yorku usred zime ili se usputno sastaje sa suprugom u Los Angelesu, Hailey još uvijek ne nosi hlače.

Stilistica Dani Michelle zadužena je iza Haileyinih najnovijih i najvećih kombinacija. I također je ona odgovorna za to što je Kendall Jenner prihvatila isti trend. Usred njezinog posljednjeg prekida s NBA zvijezdom Devinom Bookerom, manekenka je postala viralna jer je napustila snimanje samo u prozirnim Calzedonia osvetničkim tajicama i tamnoplavom Bottega Veneta džemperu. Michelle je također stilizirala Jenner u svijetloplavim tajicama Wolford x Mugler za FWRD kampanju koja je debitirala mjesec dana kasnije.

Na Tjednu mode u Parizu, Kylie Jenner još je više zamaglila granicu između donjeg rublja i odjeće u Loeweu od glave do pete, predstavivši par uskih bijelih bokserica inspiriranih muškom odjećom u obliku slova Y, nošenih preko prozirnih tajica i dugog sivog kaputa nabačenog na vrh.

Mnoge druge slavne osobe dale su značajan doprinos trendu bez hlača. Julia Fox nosila je set donjeg rublja Alexandera Wanga za odlazak u kupovinu namirnicu, Emily Ratajkowski zatvorila je reviju bez hlača u sakou i vojničkim čizmama. Vječna ikona stila Katie Holmes pustila je svoje bikini gaćice i čizme iznad koljena da vire kroz dugi baloner. Bella Hadid također je uhvaćena u ležernom stilu  koji se sastoji od delikatnih bijelih gaćica i ultra mini platformskih Uggsica.

10 odličnih kratkih jakni idealnih za dolazak toplijeg vremena:

FOTO: Zara Kratka parka 49,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Bomber jakna s uzorkom 39,95 EUR FOTO: Zara Teksturirana karirana jakna FOTO: Zara Predimenzionirana jakna od umjetne kože 49,95 EUR FOTO: Zara Jakna od umjetne kože 49,95 EUR FOTO: Zara Jakna s izvezenim motivima 35,95 EUR FOTO: Zara Teksturirana jakna s gumbima 45,95 EUR FOTO: Zara Motociklistička jakna od umjetnog antilopa 39,95 EUR FOTO: Zara Jakna s teksturom i zlatnim gumbima 45,95 EUR

Serija Outer Banks odlična je inspiracija za ležerne kombinacije koje daju osjećaj kao da ste na godišnjem odmoru
Pravo osvježenje u poslovnom odijevanju: 'Volim talijansku klasiku i jedino što ne bih nosio su košulje kratkih rukava'
'Volim kombinirati uzorke, ne treba pratiti pravila da se nešto ne smije kombinirati. Sve se može ako hoćeš'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".