Kako je slatka! Simpatična odvjetnica nosi haljinu koja odgovara njenom raspoloženju

Karla Gea Marcan svojom nam je pojavom uljepšala dan, a fotografirao ju je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Nosi šešir Francis, haljinu s Asosa, torbu Gucci i čizme Stradivarius, a kako kaže sredila se za kavu s kumom. 

Cvjetnu haljinu sam odabrala jer je ljeto i osjećam se taman raspoložena za nju. Cvjetne uzorke nosim najviše preko ljeta, zimi puno manje, a volim i sve ostale uzorke, pa ih u slobodno vrijeme nosim više nego nešto jednobojno.

Ove godine među stylish damama vrlo je popularna kombinacija kaubojskih čizmica i cvjetne haljine. 

U kaubojkama mi nije vruće, taman su mi, ali ne nosim ih preko cijelog ljeta. Preko ljeta sam najčešće u haljinama, što su prozračnije, to su bolje.

Simpatična je djevojka i zaljubljenica u šešire. 

Šešire nosim preko cijele godine, ljeti slamnate, zimi vunene. Imam 3 ljetna i 2 zimska šešira. Torbe nosim svakakvih veličina, ovisno kako mi koja paše, ali i o dnevnom rasporedu i koliko mi stvari treba kroz dan.

Upoznajte Josipu iz Slavonskog Broda koja već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".