Kako je samo predivna! Naša dizajnerica u 31. tjednu trudnoće ponosno pozirala kao model za kupaće kostime

Marina Matić, koja stoji iza brenda Larie, kreirala je mini kolekciju sa sedam modela multifunkcionalnih kupaćih kostima koji dolaze u veličinama od S do L
Vidi originalni članak

Naša poznata i talentirana dizajnerica Marina Matić lansirala je za svoj brend Larie sedam modela kupaćih kostima za ljeto 2023.
Dolaze u crnoj, srebrnoj, plavoj, zlatnoj, leopard i prugastoj varijanti, a napravljeni su od likra materijala i likre s utkanim lameom, koji daje efekt šljokica. 

- Riječ je o tzv. 'banana' modelu, koji se može nositi na tri načina jer uz njega idu i dvije vezice, pa se može kombinirati i napraviti model koji želimo, te klasični bikini trokut model - kaže dizajnerica, koja je modele predstavila najljepšom mogućim vizualima na svijetu, pozirajući u 31. tjednu trudnoće sa svojim drugim djetetom u badićima sa svojim potpisom. Kostimi dolaze u veličinama od S do L.

- S obzirom na to da ja najviše od svega volim sakoe, napravila sam badekostime koji mogu odigrati ulogu topa/grudnjaka ispod sakoa, a to je ono što ja najviše nosim i kombiniram. Uvijek prije biram sako i hlače nego haljinu - otkrila je Marina. 

Marina je bila zvijezda naslovnice Dive, a ovdje pročitajte cijeli intervju. 

Dizajnerica Marina Matić predstavila je novu raskošnu i glamuroznu kolekciju vjenčanica “Chic bajka”

Šamponi za kosu koje Hrvatice najviše vole: Izdvojili smo 4 najprodavanija proizvoda na Notinu

Chanel u Rovinju otvorio ljetni pop-up dućan u kojem se mogu dobiti besplatni savjeti o šminki, mirisima, manikuri...

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".