Kako je samo cool: Styling zgodne brinete bismo kopirali od glave do pete

Ona nam je pokazala kako se od najjednostavnijih komada može stvoriti savršen styling
Vidi originalni članak

Vikend u gradu uvijek je posebno mnodno zanimljiv, a to je potvrdila i zgodna brineta sa špice čiji nam je outfit u moru odjevnih kombinacija odmah zapeo za oko. Njezin je styling odličan spoj klasičnih i trendovskih komada, a sve nosi na tako cool način.

Klasične je traperice kombinirala s čizmama koje nose kaubojski prizvuk, no iako su trendi komad, moći će se nositi sezonama jer odlično odgovaraju različitim odjevnim kombinacijama. Posebnu pozornost ukrala je njezina bunda leopard uzorka, a upravo je print leoparda jedan od onih koji već godinama ne silazi s lise najpopularnijih pa je postao pravi klasik, kad je riječ o životinjskim uzorcima. Look je zaokružila naočalama s Ray Ban potpisom i beretkom, čime je zaslužila čistu modnu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".