Kako je izgledala moda prije točno 50 godina? Pogledajte preslatki Namin katalog iz 1969. godine!

Haljine, suknje, naočale kakve i danas volimo!
Vidi originalni članak

U Facebook grupi 'Retroteka', objavljena je fotografija koja prikazuje kako su modni katalozi izgledali prije točno 50 godina. Riječ je o NAMA katalogu za proljeće/ljeto 1969. godine, a na fotografiji možemo vidjeti dvije mlade dame koje nose preslatke haljine na točkice. Jednostavan proljetni outfit bio je upotpunjen s naočalama i trakom u pravom duhu šezdesetih, a zanimljivo je i kako je NAMA imala prvu katalošku prodaju na ovim prostorima.

Brojni korisnici oduševljeno su komentirali fotografiju, a među njima se našao i poznati radijski voditelj Slavin Balen, koji je tako otkrio kako je njegov tata sudjelovao u izdavanju ovog kataloga.

Priložene su i ostale fotografije koje prikazuju niz prekrasnih modela u sličnim haljinama, ali i ostalim odjevnim komadima za koje bi se, sasvim sigurno, i danas brojne djevojke otimale. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".