Kako izgleda jedan od najtraženijih modela čizama ove sezone? Nosi ih stajliš domaća it djevojka

Dora je djevojka genijalnog stila koju na društvenim mrežama prati više od 70 tisuća ljudi, a pratitelje svakodnevno inspirira super stilom
Vidi originalni članak

S početkom listopada, čizme su postale neizostavan dio naših odjevnih kombinacija za svaki dan. Ako još uvijek niste pronašli idealan model koji ćete nositi u hladnoj sezoni pred nama, modnu ideju možete prepisati od Dore Predojević, domaće it djevojke čiji stil obožavamo.

Prisjetili smo se Dorine kombinacije iz ožujka ove godine, kada ju je fotografirao naš Goran Čižmešija, a ta je kombinacija za prijelazno razdoblje i ovih dana super inspiracija.

Prevoditeljica i influencerica odabrala je combat model čizama u tamnosmeđoj boji, a upravo su čizme s takvim glomaznim đonovima najtraženiji par još od prošle sezone. Popularizirali su ih brendovi poput Prade i Bottege Venete, a zatim smo ih mogli pronaći u kolekcijama svih high street brendova po pristupačnijim cijenama.

- Nježni tonovi i ležernost jedan su mi od omiljenih trendova koji su se pojavili u posljednje vrijeme. Toga se držim sve dok ne počnem pucati na boje maksimalno. Bijele naočale omiljene su mi posljednjih godinu dana - ispričala je Dora za Divu u ožujku. Gradom je prošetala u trendi sportskoj haljini koju je spojila s prslukom. Ako je suditi prema ponudi dućanima, kao i outfitima na gradskim ulicama, prsluci su super altenrnativa jakni u jesensko vrijeme, a ona je odabrala model u bež nijansi. 

Kombinaciju je zaokružila dizajnerskom torbom u istom tonu, a bijele sunčane naočale, Dori među omiljenima, super su odmak od klasike. 

Čizme na vezanje klasik su kojeg svi trebao u ormaru: Evo najljepših modela

FOTO: Bershka 299,90 kn FOTO: Bershka 299,90 kn FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 449,90 kn FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 229,90 kn FOTO: H&M 34,99 € FOTO: H&M 34,99 € FOTO: H&M 34,99 € FOTO: H&M 34,99 € FOTO: H&M 39,99 € FOTO: H&M 34,99 € FOTO: Mango 1199,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 449,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 999,90 kn

 

Koliko često perete traperice? Direktor Levi'sa tvrdi da ih nikad ne treba prati, a evo i zašto

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

Naučite oprati kosu kod kuće na način da ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona

Za slatki doručak ili desert: Isprobajte ukusne muffine zbog kojih nećete imati "grižnju" savjesti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".