Kako izgleda haljina prekrivena kristalima vrijedna 700 tisuća eura?

Možete li zamisliti haljinu dugačku pet metara prekrivenu kristalima?
Vidi originalni članak

Bez obzira na to ramzišljate li o skromnom ili raskošnom vjenčanju, sigurni smo kako su barem jedanput u razmišljanje bili uključeni Swarovski kristali. A upravo je takvu svadbu imala Victoria Swarovski, nasljednica Swarovski carstva, inače poznata pjevačica u Austriji.

Haljinu je dizajnirao Michael Cinco, a radi se o klasičnoj haljini A kraja sa donjim dijelom kakvi se najčešće mogu vidjeti samo u bajkama. Stražnji je dio haljine bio dugačak čak pet metara, a najbolji dio svega je što je kompletno bila prekrivena Swarovski kristalima! Radi se o brojci o pola milijuna kristala, a pravo je pitanje koji je iznos potreban za kupnju takvog raskoša.

Njezina je cijena bila čak 700 tisuća eura, a težila je 46 kilograma što je, moramo priznati, pomalo nepraktično za nositi. Ipak, neke dame sve će napraviti kako bi izgledale poput princeza iz bajki! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".