Kako isfurati kaubojke ljeti? 'Čizme obožavam i samo kaubojskih imam deset pari'

Ovu ljepoticu u centru Zagreba fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Danira Senjak je inženjer elektrotehnike i jedna jako stylish dama, čiju kombinaciju želimo iskopirati od glave do pete. 

Nosim majicu H&M, suknju mi je mama negdje kupila, torba je vintage, a čizme su Airstep. Danas nisam imala sastanke, pa sam mogla na posao doći u pomalo rokerskom stilu.

- Inače najviše volim obične bijele majice, a s printom dolaze u obzir samo ako je to neki poput ovog s motivom mog omiljenog benda The Rolling Stones. Ovo je ponekad i moja festivalska oprava, pa ako već nisam na festivalima koje obožavam, onda to barem kompenziram stylingom - ispričala je ljepotica. 

Čizme obožavam i samo kaubojskih imam deset pari. Imam fetiš na njih odmalena i najviše ih volim nositi uz haljine, mini suknje i hlačice. Nije mi vruće u njima i ne obazirem se na komentare da nisu prikladne za ljeto.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".