Kako imati savršenu fotografiju na Instagramu? Potrebne su vam samo ove tri stvari!

U tri koraka do savršenog profila!
Vidi originalni članak

Svatko tko ima profil na nekoj od društvenih mreža želi imati što bolju fotografiju. Nima Benati, fotografkinja i model, otkrila je nekoliko tajna koje koristi na svojem Instagramu zbog čega on izgleda tako savršeno! 

Haljine, haljine, i samo haljine!

Ljeto je, mnogi objavljuju fotografije isključivo u kupaćim kostimima, no obratite pozornost na to kako fotografije mnogo bolje izgledaju kad ste na njima u haljinama ili nekom raskošnijem dizajnu! 

Uvijek nosite naočale i malu torbicu

Kad želite fotografirati outfit, a niste spremni za poziranje - fotografirajte samo dodatke i detalje! Naime, odlična je ideja staviti nakit, naočale, torbicu ili maramu na stol i fotografirati njih jer ćete i dalje imati zanimljivu fotografiju. 

Nemojte se bojati nositi čipku i korzete

Međutim, bez obzira na sav trud i filtere, tajna dobre fotografije najviše leži u samopouzdanju. Važno je dobro se osjećati gdjegod se nalazili i u čemu god bili pa slobodno možete isfurati čipku ili korzet za radi dan, vodeći se time da vas baš briga što drugi misle o tome! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".