Kako biti stylish u bucama?

Donosimo prijedloge s kojima će i zimski dani biti moderni!
Vidi originalni članak

U zimskim danima moda nam nije prioritet, no svatko od nas ipak voli izgledati lijepo. I dok za jakne imamo stilski dobro rješenje u vidu bundi i parki, s obućom je uvijek problem. Ipak, i dizajneri su to prepoznali pa su buce konačno postale jedne od must have obuće, a moramo priznati da i izgledaju odlično! Izabrali smo jedne dizajnerske buce - riječ je o modelu brenda Isabel Marant koji se na stranici My Theresa može pronaći po cijeni od 480 €.

Da ste sigurni da vam neće biti hladno, buce i bunda najbolja su kombinacija, a jednostavne odjevne komade poput crnih traperica i karirane majice upotpunite crvenim detaljem poput torbice.

Zimi se ipak najbolje osjećamo u casual kombinacijama, a na sniženju smo pronašli kvalitetan džemper i dobre traperice koje se odlično slažu s parkom, jednim od zimskih klasika.  

Ako ste mislili da buce ne funckioniraju u ozbiljnijim i poslovnijim odjevnim kombinacijama, prevarili ste se. Jako će dobro izgledati uz kariranu haljinu, a monotonost sive i bež boje razbijte lakom za nokte jarko crvene boje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".