Kakva zgodna dama! Sjajno spaja trendove i klasiku, a odlična je inspiracija za novi radni tjedan

Volite li komplete i neutralne boje, uživat ćete u modnoj priči koju sa špice donosi naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Stil Marte Fernandes rado volimo pratiti na Divinim stranicama, a ovih dana simpatičnu kućanicu i suprugu nogometaša Juniora Fernandesa ovih dana na zagrebačkim ulicama uhvatio je naš Goran Čižmešija. Divna dama prošetala je u genijalnoj kombinaciji koju prepisujemo ovih dana. 

– Odjenula sam prozračni komplet za ove vruće dane. Zaželjela sam se nečeg formalnog nakon plaže i kupanja. Više volim nositi ravnu obuću nego visoke pete – otkrila je za Divu.

Zvijezda savršenog ljetnog izdanja bio je komplet sastavljen od kratkih hlača i kratkog sako koje je Marta nosila otkopčano. Kompleti su već nekoliko sezona apsolutni modni hit, a volimo ih u različitim varijantama - kao odijela, kombinaciju suknje i sakoa, spoj hlača i topa... Opcija je mnogo pa svatko može pronaći idealan komplet za sebe, a ovaj u mint zelenoj boji jedan je od onih modnih izbora u kojima ćete se istaknuti.

Komplet je statement izbor, no odlučila ga je nadopuniti jednako efektnim cipelama koje su vječni klasik. Mokasinke uvijek viđamo u kolekcijama omiljenih dućana, a kao stvoren je za ljetne dane. Osim u dnevnoj varijanti, odlično bi izgledale i kao dio stajlinga za party pa su svakako jedan od onih modela na koji vrijedi obratiti pozornost.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Kakav odličan miks boja i uzoraka! Zgodna odvjetnica prava je majstorica u spajanju nespojivog
Ovakav model traperica ne pristaje svakome, no ona ih odlično nosi: 'Volim neutralne i ostale boje, ali ne volim uzorke'
Keksići u zdravijoj varijanti: Imamo recept za slasticu s maslacem od kikirikija koja će oduševiti goste

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".