Kakav zgodan frajer: Radi kao menadžer, obožava odijela i točkaste kravate, a slobodno vrijeme troši na sport!

Naš Goran Čižmešija fotkao je frajera koji poslovni stil ima u malom prstu
Vidi originalni članak

Niko Maričić je fond menadžer, a u gradu je rado pozirao našem Goranu Čižmešiji i otkrio mu male tajne svog odličnog poslovnog stila:

Sredio sam se za posao i svaki dan se tako sređujem, to je dio korporativne kulture. Priroda mog posla zahtijeva diskretne boje i poslovan stil odijevanja. Ako je ukusno iskombinirano, u obzir dolaze i življe boje kroz neke detalje. Imam pet odijela od kojih najviše nosim klasično tamno plavo i tamno sivo, a ponekad kombiniram jednobojne hlače s kariranim sakoom.

Dodao je da u ormaru ima i dva kaputa, a najviše nosi sivi s fotografije jer je pomalo drugačiji od klasičnih, a i paše na više kombinacija. Od kravata obožava tamnoplave s amblemima u "harvard" stilu, a voli i prugaste diskretnijih boja. Ipak, najviše ih ima onih raznih boja s točkastim uzorkom. 

Dodao je da za posao ne dolaze u obzir komične kravate, primjerice blagdanske tematike, a takve ne nosi ni privatno. Niko kaže:

Kad je casual friday, nosim klasične pamučne hlače u kombinaciji s košuljom i vestom, pa čak i traperice, ali ne smiju imati poderane efekte. Za takve neformalnije prigode imam nekoliko sakoa koje kombiniram uz traperice. Privatno vrijeme uglavnom trošim na sport pa sam u skladu s tim sportski i odjeven u trenirke i tenisice.

Niko nosi kaput iz Zare, odijelo Selected, vestu Gutteridge, kravatu s web shopa i cipele Gant.

 

>> Napravili smo izbor najzgodnijih frajera s bradom, pogledajte ih u videu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".