Kakav trio! Obiteljska šetnja zagrebačkim Cvjetnim trgom nikad nije bila slađa

U pravom proljetnom izdanju, njih troje su nas potpuno razoružali
Vidi originalni članak

Zgodna dama nosi divnu proljetnu haljinu, a oko struka praktičnu torbicu. Retro okviri sunčanih naočala baš joj dobro stoje, a kombinacija haljine i tenisica jako nam se sviđa. Ona nosi brend Golden Goose, u koji su se zaljubile brojne poznate Hrvatice i nose ih već godinama. 

U pratni je muškarca koji je uspješno spojio bijelu košulju sa crnim sakoom, trapericama i tenisicama. Idealno za malo ležernije svečane prilike, a očito i šetnju špicom. No show je definitivno otela bebica u kolicima. Sučane naočale stoje joj toliko slatko!! ❤️️❤️️ 

Ako još niste izabrali savršenu haljinu za maturalnu ili neku drugu svečanu priliku, pogledajte koje modele predlaže modni dvojac ELFS: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".