Kakav stylish par: "Ivana je moja stilistica. Htio sam doći u hlačama i košulji, ali je rekla da moram nositi odijelo"

Goran Čižmešija fotografirao je stomatologe u odličnim odjevnim kombinacijama za formalnije prigode
Vidi originalni članak

Ivanu Mudrinić Katalinić i Ivana Katalinića naš je Goran Čižmešija "ulovio" na povratku s obrane doktorata - Ivan je obranio dizertaciju, a za tu su prigodu stomatolozi odabrali genijalna odijela u kojima izgledaju baš stylish.

- Zapravo sam htio doći u hlačama i u košulji, ali supruga je rekla da moram imati odijelo, s obzirom na to da je doktorat u pitanju. zapravo je Ivana i moja stilistica. Budući da nisam biznismen, čudno se osjećam u odijelu, više volim casual izdanja. Ovo je moje odijelo za svadbe i za posebne prigode, rekao je Ivan, a Ivana je dodala:

- Odabrala sam veselu boju da se vidi da sam supruga slavljenika. Ivanu predlažem što da odjene, a on shvati da je to dobar prijedlog. Inače ne pazimo da budemo usklađeni kad izlazimo, eventualno ako idemo na neku svadbu. Često sam u štiklama, ali odijelo nije toliko često koliko su to kombinacije sakoa i hlača. 

U galeriji potražite još odličnih izdanja sa zagrebačke špice kojima se možete inspirirati:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".