Kakav stylish dvojac: Ova dva frajera sa špice nisu mogla proći nezamijećeno

Muškarci uglavnom pribjegavaju sigurnijim odjevnim kombinacijama, no s ovom dvojicom to nikako nije slučaj
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da su trenirke samo ziheraška i udobna modna opcija muškaraca i da ne mogu biti dijelom izuzetno stylish outfita, ovi dečki sa špice će vas razuvjeriti. Obojica, svaki u svom stilu, casual odjevnom predmetu poput pamučne trenirke dali su jednu totalno cool dimenziju.

Mladić u jesenskim nijansama, Ante Begić, donji je dio trenirke upario s kaputom slične smeđe nijanse. Da, kaput i trenirka, kao što vidimo, mogu zajedno i ne izgledaju uopće loše. Oversized bijelom majicom razvedrio je smeđe boje, a upario ju je uz bijele sportske čarape. Slijedeći ravnotežu u bojama, outfit je upotpunio masivnim tenisicama kaki boje. Ne možemo ne primijetiti odabir efektnih narančastih naočala koje bi definitivno izabrali smo oni modno najodvažniji muškarci. 

Njegov prijatelj, Petar Morić, sportski look profurao u jednom drugačijem tonu. Crno-bijelu kombinaciju odlično je razbio efektnom žutom Dolce & Gabbana bombericom. Dosljedan u odabiru modnih marki, sportski je outfit vješto upotpunio crnim D&G ruksakom i bijelim D&G tenisicama. Naravno, neizostavan su dio outfita lako uočljive bijele sportske čarape u koje je ugruao donji dio trenirke i tako otišao korak dalje od svog prijatelja. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".