Kakav stylish dvojac! Djevojka u trendi jesenskoj kombinaciji i njezin psić bili su glavne zvijezde špice

Njih dvoje nisu mogli proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

S jeseni se uglavnom okrećemo zagasitim nijansama, a mi obožavamo baš sve na tom spektru, pa tako nismo mogli ne zamijetiti kako je djevojka sa špice omiljene jesenske boje savršeno uklopila u svoj outfit. 

Za šetnju gradom sa svojom preslatkom pratnjom odlučila se za udobnu varijantu plavih traperica i maslinasto zelenog džempera koju je upotpunila dugim kariranim kaputom. Slijedeći boje na kaputu, obula je crne Uggsice, dok je pomnim odabirom modnih detalja dodala kombinaciji jesenski štih. Efektnom okruglom bordo torbicom kroko uzorka i crvenom gumicom za kosu začinila je svoj look, a sigurni smo da nije slučajno ni to što su njezin šal i psićeva ogrlica iste nijanse. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".