Kakav stajliš trio! Zgodne prijateljice znaju kako sjajno kombinirati vječnu crvenu

Goran Čižmešija fotografirao je prijateljice koje su na špici ukrale pozornost svojim stajlinzima
Vidi originalni članak

U ljeto najviše volimo uz ležerne kombinacije ubaciti neki elegantniji i chic komad, a upravo su to napravila tri prijateljice sa zagrebačke špice koje je fotografirao naš Goran Čižmešija. Mia Jabbour studentica je agrokulture, a Nina Komplet i Gaja Hana Francky studentice veterine. No zgodnim je prijateljicama zajedničko što super stil imaju u malom prstu i prave su majstorice u kombiniranju trendi i klasičnih komada.

– Crvena nam je omiljena boja ove sezone i ovaj put smo se ciljano uskladile, iako smo si već toliko dobre da ponekad slučajno ispadnemo usklađene – ispričale su nam modno osviještene dame.

Mia je odabrala savršenu ljetnu haljinu jarko crvene boje, a kombinirala ju je uz popularne Adidas tenisice te za Divu ispričala:

– Dolazim iz Libanona, studiram u Zagrebu posljednje 4 godine. Crvenu sam odabrala jer je sunčano vrijeme. –

Nina se odlučila za spoj mini traper haljine i crne kožne čizme sara visine do koljena. Stajling je upotpunila genijalnom, predimenzioniranom crvenom torbom.

– Dolazim iz Slovenije, a studiram u Zagrebu. Ovo mi je omiljena torba, često ju nosim. Volim nositi čizme i nije mi vruće u njima – ispričala nam je Nina.

Gaja Hana zablistala je u crvenoj haljini s dezenom minimalističkog crnog cvijeća. Efektnu haljinu ‘smirila’ je crnim sandalama i malom crvenom torbicom.

– Dolazim iz Slovenije, ovdje sam studirala, pa sam se prebacila u Ljubljanu, ali najvjerojatnije ću se vratiti u Zagreb na erasmus. Ovu kombinaciju sam odabrala da budemo usklađene, vidjela sam da je Mia odabrala crvenu, pa sam je i ja – dodala je. 

Odijela i savršeno krojeni sakoi: Kamala Harris prava je ikona stila za modernu, uspješnu poslovnu ženu
Bijeli lotos vraća se na male ekrane: Stigle su novosti o trećoj sezoni megapopularne serije
Suknja s leopard printom vratila se u modu: Evo kako je jednostavno stilizirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".