Kakav spoj boja! Plava i žuta nadopunjene klasicima stajling je kojim ćemo se rado inspirirati

Žuta i plava boja izgledaju odlično kad se spoje s klasicima poput odijela i kaputa
Vidi originalni članak

Ako u proljeće više preferirate šarene boje i color block kombinacije, inspiraciju za stajling možete pronaći u izdanju aktera naše modne priče sa zagrebačkih ulica. Rado je pozirao našem Goranu Čižmešiji i pokazao da je prava majstorica u spajanju jarkih boja, ali i kombiniraju modnih klasika.

Rezultat je jako efektan, a spoj žute i zelene boje jedan od onih koji ne prolazi nezamijećeno na zagrebačkim ulicama i pravi je mamac za poglede. Plavo odijelo kombinirao je s upečatljivim žutim kaputom koje je pravi statement u ormaru. Žuta kravata i smeđe cipele izvrsno su bojama pratili ostatak outfita.

- Ovo mi je najdraža kombinacija i prijatelj me nagovorio da u njoj dođem na špicu jer ima malo mjesta gdje tako nešto mogu nositi. Rekli su mi da je zagrebačka špica mjesto gdje se mogu srediti, za to prije nisam znao, pa ćete me češće viđati u ovakvim kombinacijama. Moj stil je uglavnom elegantan, ali se polako usmjeravam na urbani casual stil. Sviđa mi se estetika brenda Moschino, pa ću polako ići u tom smjeru. Uvijek sam u bojama, crno i sivo rijetko nosim. Boje imaju neku čar, ali ih treba znati kombinirati, pa mi je to zabavno - otkrio nam je informatičar i pokretač modnog startupa Sonny Starr.

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Dermatolozi otkrivaju za što su dobri serumi i kako ih uključiti u rutinu njege kože za maksimalne dobrobiti
Prirodni šamponi za kosu sve su impresivniji, a tu su i razna ulja koja je dodatno njeguju
Odvažne boje i šareni printovi trend su svako proljeće, a evo kako ih stilizirati ove godine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".