Presladak duo: Stylish djevojka i njen psić ukrali show na špici!

Njen četveronožni prijatelj ušuškao se u naručje i uživa
Vidi originalni članak

Ako trebate fotografiju koja će vam definitivno uljepšati dan, onda je to ova sa zagrebačkog Cvjetnog trga. Ovaj presladak duo prošetao je hladnog prijepodneva i totalno ukrao show na špici. Lijepa plavuša nosi nekoliko najpopularnijih odjevnih komada ove sezone - predimenzinirani kaput i beretku, a njene cool gležnjače izgledaju baš dobro uz par jednostavnih traperica. Ona u naručju drži divnog malog psića koji nam je odmah zapeo za oko i rastopio srce. 

Ova je ljepotica dokazala kako crveni ruž uz ove klasične komade koje nosi, nikada neće izaći iz mode i da odlično izgleda u baš svakom make up izdanju, pa i ovom jednostavnom.  

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".