Kakav presladak prizor! Kuma i kumče prošetale u sjajnim proljetnim kombinacijama

Ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije nisu prošle nezamijećeno Maja i Viktorija koje potvrđuju da dobar smisao za modu imaju 'u malom prstu'
Vidi originalni članak

Najviše volimo na zagrebačkim ulicama vidjeti preslatke prizore u kojima mame, kćeri, kume, sestre… poziraju u divnim kombinacijama. Tako je naš Goran Čižmešija ovih dana uhvatio prekrasnu ekonomisticu Maju Vidačković u društvu kumčeta Viktorije (3).

– Ove kombinacije smo odabrale jer smo išle na Svetu Potvrdu prijateljima, pa smo se lijepo i svečano obukle. Ova kombinacija mi je bila prikladna da mogu biti komotna i da mogu trčati za Viktorijom. Više preferiram diskretne boje nego nešto živo i s uzorkom – ispričala nam je Maja.

Maja je odabrala genijalan komplet u neutralnoj nijansi koji se sastojao od sakoa kratkih rukava vezanog remenom u struku te hlača širokih nogavica. Dodala je i crne Gucci mokasinke koje su se isticale uvezenom ružom na vrhu, a tu je i pletena Bottega Veneta torba u smeđoj boji.

Malena Viktorija odabrala je haljinu  s uzorkom malih bijelih mašni, a kombinirala ju je uz zlatne balerinke i čak dvije torbe u ružičastoj i ljubičastoj boji.

– Ovu haljinicu sam obukla da budem lijepa. Jednu torbu mi je poklonila mama, a jednu kuma Maja. Volim roza boju i šljokice – dodala je preslatka Viktorija.

5 najprodavanijih maskara koje Hrvatice obožavaju: Trepavicama daju volumen, izgledaju gušće i duže
Četiri mita o rastu i zdravlju noktiju koja ste sigurno barem jednom čuli, a u trebali biste prestati vjerovati
Najbolji bronzeri koji koži daju savršeno osunčani izgled kao da ste na moru

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".