Kakav par! Ovi supružnici bili su prave zvijezde zagrebačke špice u svojim stajliš kombinacijama

Ovaj par svojim odabirom boja i jednostavnošću pokazao je kako se može postići efektan modni stil bez previše slojevitih komada.
Vidi originalni članak

Dijana i Josip Rašić su precool bračni par, a u šetnji gradom ulovio ih je naš Goran Čižmešija, kojem su otkrili i neke detalje o svojem stilu.

Dijana i Josip oboje su studenti geodezije, a osim istog fakulteta, zgodnom paru zajedničko je što dobar stil imaju u malom prstu, a u odlično usklađenim kombinacijama nikako nisu mogli proći nezamijećeno.

– Iz Splita smo, a u Zagrebu studiramo. Ove kombinacije smo odabrali jer dolazi jesen, pa je i odjeća u tom stilu. Ne dogovaramo se što ćemo nositi kada idemo zajedno van, kod nas je to sve spontano – otkrili su za Divu.

Dijana se odlučila za kombinaciju modernih komada koji stvaraju uravnotežen, svjež i prozračan izgled. Klasični smeđi kaput od vune savršeno se nadopunjuje s njezinim ležernim bijelim hlačama i tenisicama, koje su neizostavni dio udobnog casual stila. 

Šareni print na majici unosi dozu razigranosti, a bež remen i torbica nježno su usklađeni kako bi outfit dobio završnu notu elegancije. Bijele tenisice s chunky potplatom ne samo da su udobne, već dodatno naglašavaju njezinu sposobnost da balansira između ležernog i modernog uličnog stila.

Josip, s druge strane, unosi eleganciju s kombinacijom bež kaputa i tamnijih traperica. Prugasta majica u mornarskom stilu daje mu pomalo neformalni ton, ali zadržava klasičan modni izraz. Bež kaput u kombinaciji s tamnijim nijansama traperica i modernim tenisicama s plavim detaljima naglašava jednostavnost koja je postala sinonim za mušku eleganciju. 

Mirjana Mikulec nekad i sad: Evo kako se poznata dizajnerica interijera stilski mijenjala tijekom godina
Kylie Jenner u avangardnom izdanju: Kako je Miu Miu haljina postala zvijezda Business of Fashion 500 Gale
Izvan svih granica: Christian Louboutin priredio je odvažan, spektakularan i zabavan nastup na Tjednu mode u Parizu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".