Kakav par! Ovi supružnici bili su prave zvijezde zagrebačke špice u svojim otkačenim kombinacijama

Goranu Čižmešiji otkrili su da na fotki furaju imidž stroge mame i dragog tate
Vidi originalni članak

Mislim da ćemo se svi složiti oko jednog  ovaj par sa zagrebačke špice STVARNO nije mogao proći nezamijećeno pa su rado pozirali i našem Goranu Čižmešiji. Katarina Oganesyan je poduzetnica, a Dinko Staničić poduzetnik, a ulovio ih je kad su išli po sina u vrtić, a zatim kupiti darove. 

Kažu kako danas furaju imidž stroge mame i dragog tate. Katarina je otkrila: 

Nosim kaput Isabel Marant za H&M na koji sam sama zalijepila aplikacije s motivom ptica, bio mi je dosadan pa sam ga time odlučila malo razveseliti. Kapa je Acne, torba je Valentino, čizme su Giuseppe Zanotti, a naušnice i vesta su A'marie. Inače se odijevam šareno, ali danas sam odlučila biti u sivom.

Dinko nosi kapu i jaknu Nike, hlače Ralph Lauren i čizme Timberland, a dodao je: 

Danas sam se ovako sredio jer mi je hladno, ovo mi je najtoplija jakna koju imam i kada sam je nedavno kupovao, najviše me se svidjela od ponuđenih zimskih jakni. Čak je uzorak na jakni pomalo prigodan, asocira na žaruljice i snježne pahulje. Inače volim nositi efektne boje, a moji roditelji još više vole da ih nosim.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".