Kakav par! On voli leptir-mašne, ona je kolekcionarka sova, a obožavaju se srediti za špicu

Naš Goran Čižmešija fotografirao je par s odličnim stilom, ali i modnom pričom!
Vidi originalni članak

Ako ste ljubitelji dobrih modnih priča, onda za vas imamo pravu poslasticu koju je pripremio Goran Čižmešija. On je, naime, u gradu ulovio jedan odličan par koji može biti prava stilska inspiracija!

S obzirom na to da su bili veseli sugovornici, mi ćemo ih tek kratko predstaviti, a onda ostaviti da uživate u razgovoru. Zrnka Naletilić umirovljena je profesorica književnosti, a njezin suprug Miroslav Sabolek umirovljeni je ekonomist. 

ZrnkaMoje ime je Zrnka, ne Zrinka, nego Zrnka Naletilić, ostavila sam djevojačko prezime.

MiroslavA ja sam Miroslav Sabolek. Zajedno imamo 150 godina, ha, ha, i volimo se srediti iako ste me danas baš ulovili kad se nisam sredio, iako radnim danima nosim kravate, a subotom obavezno za špicu stavim leptir mašnu. Volim leptir mašne, neko vrijeme ih nisam nosio jer su me čudno gledali, a kako su se vratile u modu, nose ih mladi, pa sam opet počeo i ja, ali samo subotom. Nosio sam ih stalno kad sam radio, a dio sam naslijedio od Zrnkinog oca. Imam oko 40-tak leptir mašni i isto toliko kravata, moglo bi se reći da sam kolekcionar. 

ZrnkaOnda ja mogu reći da sam kolekcionarka sova, ne pravih, njih smo imali na boru pokraj kuće, a kako više nema bora, ostale su nam ove umjetne. Imamo oko 350 sova sa svih strana svijeta u svim oblicima, figurice, satovi, nakit… Danas baš nemam nakit s motivom sove, ali inače ga često nosim. Sove zato jer simboliziraju mudrost, prva sam ih počela skupljati ja, a uz mene ih je zavolio i Miroslav.

Miroslav: Morate nas poslikati subotom kad smo usklađeni s odjećom, Zrnka odredi smjernicu, a ja se prilagodim.

ZrnkaSvaki put imam neku drugu efektnu boju koja dominira mojom kombinacijom, a Miroslav ima toliko različitih kravata i leptir mašni da se uvijek lako prilagodi.

MiroslavA recite mi, molim Vas, možete li mi poslati slike na moj mail da imamo za uspomenu?

 

*Članak je izvorno objavljen u ožujku 2018.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".