Kakav par! Njih dvoje su baš pravi #couplegoals, a kombinacije su im zakon!

Goran Čižmešija fotkao je par koji se sasvim slučajno modno uskladio
Vidi originalni članak

Ana i Toni Krijan su precool bračni par, a u šetnji gradom ulovio ih je naš Goran Čižmešija, kojem su otkrili i neke detalje o svojem stilu.

Ana je visual merchandiser, Toni je ekonomist, a kažu da su se sredili za kavu s roditeljima: 

Slučajno se poklopilo da smo usklađeni, oboje smo htjeli odjenuti te kombinacije, a da to prije nismo znali. Često se događa da ispadnemo usklađeno, imamo sličan stil, između ostalog smo se zbog toga i našli, a s vremenom smo unazad deset godina sve više počeli kupovati slične stvari.

Ana nosi kaput, vestu, torbu i čizme iz Manga i hlače iz Zara. Kaže da se ponekad odjene i sportski, ali za izlazak u grad uvijek bira eleganciju. Toni nosi kaput, vestu i hlače iz Manga, a cipele su Massimo Dutti. Kaže da, prije nego je upoznao Anu, njegov stil bio sportskiji, a uz nju je više počeo nositi elegantnije komade. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".