Kakav par! Njih dvoje stvarno izgledaju kao da su sišli s naslovnice modnog časopisa!

Klasiku su nadopunili trendi detaljima i izgledaju baš super!
Vidi originalni članak

On je već jednom bio zvijezda našeg street stylea, kad smo nam je u oko zapeo zbog svog genijalnog kariranog odijela, a ovog je puta gradom prošetao u društvu djevojke te su oboje jednostavno oduševili!

On je isfurao pomaknutu klasiku koja mu baš dobro pristaje, a poslovni je look začinio cool detaljima poput kožnog ruksaka i naočalama okruglih okvira. 

I atraktivna brineta jako dobro zna kako ukrasti pozornost na špici - tamnozelenu plisiranu suknju kombinirala je s bijelim džemperom i pokazala da je prijelazno razdoblje savršeno za spajanje proljetnih i zimskih komada. Styling je zaokružila klasičnim naočalama i odličnom torbicom koja je baš dobro razigrala cijelu kombinaciju. 

 

Ponovno smo posjetili naše omiljene kumice s Dolca, a ovaj put razgovarali smo o Danu žena. Kako je ženama bilo nekada, a kako je danas? Evo što su nam rekle! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".