Kakav modno osviješteni par! Ana bira divnu smeđu bundu, a Viktor klasični kaput u istoj nijansi

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama uhvatio je par koji izgleda kao da je sišao s naslovnice nekog modnog časopisa
Vidi originalni članak

Udanašnje vrijeme, trendovi se stalno mijenjaju, ali neki komadi uvijek ostaju modni klasik u kojem ne možete proći nezamijećeno. Naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio je stajliš i modno osviješteni par koji nam je rado ispričao nekoliko detalja o svom stilu.

Ana Podhraški radi kao brand manager assistant u beauty industriji dok je Viktor Marčetić odvjetnički vježbenik. Ovih dana prošetali su zagrebačkim ulicama u outfitima u u kojima je glavnu riječ vodila smeđa boja.

– Nismo se namjerno uskladili po bojama kaputa, ali i inače se ne usklađujemo s odjećom. Ovo su naši poslovni outfiti, pa smo se nakon posla našli na kavi – ispričali su za Divu.

Ana je odabrala midi haljinu s dezenom bijelih zvijezdica te ju odlično uparila uz bijele gležnjače na visoku petu. Stajlingu je dodala prošivenu bordo torbicu sa zlatnim lancom, no zvijezda stajlinga bila je divna smeđa bunda.

Kad je riječ o uklapanju bunde u postojeću garderobu, klasičarkama će najbolje ‘sjesti’ jednostavni modeli u bež, smeđoj i crnoj boji, dok će dame koje uživaju u praćenju i nošenju trendova obožavati bunde leopard uzorka ili modele u jarkim bojama poput plave ili narančaste kakve možemo pronaći u high street dućanima.

Viktor je, pak, odabrao klasiku s pomakom pa je svijetloplavo odijelo kombinirao uz klasičnu bijelu košulju, a stajling zaokružio smeđim kariranim kaputom te crnim loafer cipelama.

Viktora smo već imali prilike vidjeti u ovom kaputu na zagrebačkim ulicama, no u drugačijoj kombinaciji kada se držao bezvremenske klasike te odabrao smeđe odijelo i crne čizme.

Dugi bijeli kaputi veliki su ovosezonski hit, a mi smo izdvojili najbolje modele iz high street dućana
Retinol i osjetljiva koža: Sve što trebate znati da biste izbjegli iritaciju
Muči vas problem suhog vlasišta? Stručnjaci otkrivaju što ga uzrokuje i kako ga se riješiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".