Kakav frajer! Za ovim dečkom u smjeloj i efektnoj kombinaciji svi su se okrenuli

Nasmijani i simpatični dečko spremno je pozirao za naše fotografe u odličnom i odvažnom izdanju koji se ne bi usudili profurati svi dečki
Vidi originalni članak

Uvijek nas iznova oduševi kada vidimo dečke koji svojim ekscentiričnim stilom iskoče iz okvira klasične muške mode, a upravo nas je tako oduševio i ovaj dečko koji je u svom sve samo ne klasičnom outfitu bio u centru pozornosti. 

Za ležernu vožnju špicom simpatični Ante Begić odlučio se za crnu dolčevitu, crni sako i crne modne detalje poput robusnih Dr. Martens čizama, crne kape i naočala, no izražajno narančastim 'cargo' hlačama napravio je totalni zaokret u svojoj kombinaciji, dok je šarenom torbicom oko struka odlično zaokružio i upotpunio cijeli outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".