Kakav efektan miks boja i uzoraka: 'Ljeti često nosim šareno i boje, za razliku preko zime'

Andrea Ćupor nova je gošća naše street style rubrike, a za prošlo ljeto odabrala je raskošan i efektan spoj boja i uzoraka
Vidi originalni članak

Ako volite spajati odjevne komade i modne dodatke koji su na prvi pogled nespojivi ili uživate u igri različitih uzoraka i boja, oduševit će vas kombinacija Andree Ćupor, direktorice sektora turizma u HGK-u. 

- Ovu kombinaciju sam odabrala za ručak. Ljeti često nosim šareno i boje, za razliku od zime kad budem u tamnom i jednobojnom. Od uzoraka baš ne nosim točkice, a kombinacije najčešće biram prema raspoloženju. Preko dana više volim ravnu obuću, ali kada se sredim za neki izlazak, onda nosim visoke pete - ispričala je simpatična Andrea našem Goranu Čižmešiji.

Efektnu haljinu s miskom različitih boja i uzoraka kombinirala je uz plavu prošivenu torbu, model koji je iznimno popularan već nekoliko sezona i omiljen među trendsetericama. Outfitu je dodala i jednostavne smeđe natikače sa zlatnim detaljem i tako stvorila odličan ljetni stajling kojem ne možemo pronaći manu.

Zna kako napraviti da neutralne boje izgledaju baš zanimljivo: 'Često nosim vintage, tako i danas'
Odvjetnica izvrsnog stila: 'Danas je prvi izbor bila ova haljina, a ostalo se nadovezalo'
Crni outfit 'razbila je' efektnom ružičastom: 'Volim nositi oversized komade i boje, a rijetko sam u crnom'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".