Kakav cool par: Ona s hit torbicom i čizmicama, a on u dobrom casual izdanju!

Dobar stil još je bolji udvoje, a oni su pravi dokaz za to
Vidi originalni članak

Lijepa brineta pokazala je odličnu basic kombinaciju. Jednostavna crna haljina je kao prazno slikarsko platno na koje je nadodala nekoliko cool detalja i učinila styling odličnim! Nosi mini ružičastu torbicu brenda Michael Kors idealnu za ljeto. Ovaj model čizmica vrlo je popularan ove godine, a u kombinaciji sa zmijskim uzorkom postaje hit komad za sve sezone. Popularizirao ga je brend Chloe, a onda 'iskopirali' svi high street brendovi. 

U pratnji je frajera u klasičnoj ljetnoj kombinaciji za muškarce. Kratke hlače, tenisice i običan T-shirt styling su s kojim nema greške, a uz par detalja, poput sunčanih naočala, sata i torbice postaje odičan! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".