Kakav cool par! On priznaje: "Ne razumijem se u modu, Marja Mia je sve izabrala!"

Arhitekticu i odvjetnika na zagrebačkom Cvjetnom trgu fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Marja Mia Kolendić i Vlaho Hrdalo nisu se ništa pretjerano srediili, kako kažu, samo su išli popiti kavicu i kupiti cvijeće. Pa ima li boljeg dana? 

Nosim mamin vintage sako, majicu i hlače H&M, torbu Klisab i tenisice Adidas. Čarape su no name i uparila sam ih da pašu s tenisicama. Nema što ne bih obukla, osim eventualno minica, rekla je Marja Mia.

Nama se posebno sviđaju njene čarapice i tenisice, a i dečko je u vrlo trendi tenisicama. Priznao nam je i kako se uopće ne razumije u modu, pa sva sreća da ima nju da mu "čuva leđa". 

Nosim jaknu Ivica Klarić, košulju i hlače Zara, a tenisice su New Balance. Ništa na sebi nisam sam izabrao, osim sata, sve mi je Marja Mia izabrala, ne razumijem se u modu. ;)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".