Kakav cool par: Barbara i Lukas Nola imaju super stil i nose slične čizme

Zagrebačkom špicom prošetali su u kombinacijama koje su nam odmah zapele za oko
Vidi originalni članak

Čini se kako Barbara i Lukas nisu tipovi koji će pratiti trendove, već su vjerni svom cool boho stilu koji nose tako dobro. Barbara je za sunčan dan na špici izabrala predivnu cvjetnu suknju koju je uparila s rokerskim gležnjačama i čupavom bundicom. Kad to sve spojite u jedno, možda zvuči kao da neće baš dobro izgledati skupa, ali pravi stil se krije u mogućnosti spajanja nespojivog. Ona to radi baš dobro!

Lukas Nola pokazao je pravu kulersku kombinaciju. Najviše nam se sviđaju njegove neobične sunčane naočale. Izabrao je klasični kaputić i jednostavne traperice, a na nogama nosi gotovo isti model čizama kao i njegova supruga. Zgodan detalj su i kožnate rukavice, a oko vrata zavezao je maramu u maniri pravog boema. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".